Toetser en vergunningverlener Wet natuurbescherming

Standplaats:
Den Haag
Startdatum:
01.03.2019
Einddatum:
01.09.2019
Uren per week:
36

Werving toetser en vergunningverlener Wet natuurbescherming

Maak werk van soortenbescherming in de provincie Zuid-Holland en ga aan de slag als vergunningverlener Wet Natuurbescherming (Wnb) bij de Omgevingsdienst Haaglanden.

Wij zoeken iemand met een HBO/WO-opleiding Ecologie/Biologie/Natuur met bij voorkeur ervaring en affiniteit met de bescherming van vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Jouw werk bestaat uit het beoordelen van natuurtoetsen en aanvragen voor een ontheffing Wnb. Je bewaakt het proces en de doorlooptijd van de aanvragen en maakt daarbij gebruik van de applicatie Squit XO.  De Omgevingsdienst Haaglanden voert de vergunningverlening voor de Wnb uit in opdracht van de provincie Zuid-Holland. Je komt te werken in het team Groen van de afdeling Toetsing en Vergunningverlening.


Ontwikkeling
Door een toename in het aantal aanvragen zet de Omgevingsdienst Haaglanden experts in op het gebied van de Wet Natuurbescherming. Voor geïnteresseerden die zich verder willen ontwikkelen als vergunningverlener Wnb in vaste dienst, komen regelmatig plaatsen vrij.

 

De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten